Evenimentele Sportive au prelungit sezonul estival 2016

Dacă până acum în stațiunea Mamaia, la mijlocul lunii septembrie turiștii se împuținau, iată că anul acesta stațiunea se bucură de foarte mulți turiști. Terasele, restaurantele și faleza au fost pline, chiar și în această perioadă. Evenimentele organizate și vremea de afară au făcut ca acest sezon să fie mai lung.

Pentru prima dată Campionatul Mondial de Bob Skeleton s-a mutat anul acesta de la Monaco la Mamaia. Timp de 3 zile, turiștii, dar și constănțenii s-au putut bucura de un eveniment sportiv unic în România.

Ultima seară a campionatului s-a încheiat cu victoria Rusiei, echipa de 4 a Rusiei reușind să-i înfingă echipa Braziliei, clasând-o pe locul al II-lea, urmată de echipa României. Categoria de dublu feminin a fost câștigată de echipa Rusiei, urmată de România și apoi Germanaia. Categoria de dublu masculin a fost câștigată de Cehia, urmată de Germania și Brazilia. Mai jos puteți urmări imaginile de la cele 3 manșe din data de 10 septembrie.

Seara a continuat cu festivitatea de premiere a celor 3 categorii: Echipa de Bob dublu masculin, dublu fete și echipa de patru mix. La festivitate au participat Președintele Federației de Bob Sanie al României – Sorin Buta,  Președintele Federației Internaționale de Bob Skeleton – Ivo Ferriani și desigur cei ce au făcut posibil acest eveniment Președintele Asociației Litoral – Delta Dunării – Corina Martin.  

Mai jos puteți urmări imagini de la Festivitatea de Premiere a celor trei categorii.

Festivitatea s-a încheiat cu premierea categoriei bob 4 mix. În cadrul festivității echipa Braziliei, a primit din partea Președintelui Asociației Litoral – Delta Dunării, titlul onorific de ambasadori ai stațiunii Mamaia. 

 Antrenorul federal Sorina Țicu a fost răsplătită cu un buchet de flori și mulțumirile de rigoare de către Corina Martin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *