13/09/2015

Acasă

 Bine ați venit pe site-ul meu.

Cu toții știm cât de frumoasă este țara noastră, ce locuri minunate avem. Suntem o țară care de-a lungul istoriei, a găzduit diverse popoare(turci, tătari, greci, geți, perși, geto-daci). Astăzi în acele locuri, au rămas urme ale istoriei( ruine, cetăți, mănăstiri).

Delta Dunării este una dintre cele mai frumoase zone.Aceasta a intrat în patrimoniul mondial al UNESCO în 1992, fiind clasificată ca rezervație a biosferei la nivel național în România și ca parc național în taxonomia internațională a IUCN.

delta_dunarii_canale

Delta Dunării conține mai mult de 360 de specii de păsări și 45 de specii de pește de apă dulce în numeroasele sale lacuri și japșe. Acesta este locul unde milioane de păsări din diferite colțuri ale Pământului (Europa, Asia, Africa, Marea Mediterană) vin să cuibărească. Speciile majore de pești în cadrul Deltei Dunării sunt știuca și somnul. Fauna deltei este una bogată și variată în specii de mamifere, păsări, reptile, amfibieni, pești, crustacee, melci, moluște și insecte; dintre care unele protejate prin aceeași Directivă a Consiliului European (anexa I-a) 92/43/CE (privind conservarea habitatelor naturale și a speciilor de faună și floră sălbatică) sau aflate pe lista roșie a IUCN.

După Delta Dunării, urmează cel mai vizitat, cel mai îndrăgit loc, Litoralul Românesc. Acesta an de an, este vizitat în număr cât mai mare. Cea mai vizitată stațiune, o reprezintă stațiunea Mamaia. Stațiunea este una dintre cele mai luxoase de pe Litoralul Românesc, aici turiștii au parte de cele mai frumoase evenimente, o viață de noapte foarte activă, în Mamaia sunt aproximativ 15 cluburi.

mamaia

Cei care se ocupă de promovarea stațiunii Mamaia sunt cei de la Asociația Litoral – Delta Dunării, președinte Corina Martin.Ei ne organizează evenimente frumoase pe toate gusturile si pentru toate categoriile de vârstă.Programul ”Litoralul pentru toți” atrage foarte mulți turiști. Nu ezitați să vă procurați vacanța prin acest program!

litoral delta dunarii

Asociația Litoral – Delta Dunării, Președinte Corina Martin

Așadar dragi turiști vă așteptăm în deltă și pe litoralul românesc. Este bine să ne cunoaștem țara și frumusețile ei.

Vacanțele la noi acasă sunt cele mai frumoase !

 

 deltalitoraltravel.ro Web analytics